I'm gonna dance with somebody Dance with somebody Dance Dance Dance

Jag säger: Ska vi gifta oss?

Irländaren säger: Ja!

Irländaren säger: Eller oj.. var det du.

Irländaren säger: Trodde det var en annan.

Irländaren säger: KLART SOM FAN VI SKA!



Inget att göra.. alla vill ha mig.


Who cares I've got married instead

Och juste. Eftersom det första alla frågar är "var det kul?" och den andra frågan är "HAR DU HAFT SEX?" nu när jag kommit hem från festivalen så tänkte jag svara på det rakt och ärligt eftersom alla är så underbart nyfikna.

För det första: Ja, det var skitkul. Dock väldigt varmt ibland och då ville man helst dö. Sen kom middagsdax/kvällarna och man blev taggad igen och livet var underbart.
För det andra: Nej. Faktiskt inte och jag förstår inte varför alla blir så förvånade. Eller jo.. kanske. Men fan, jag vill inte ha HIV eller ligga med en kille som har legat med 10 andra dom senaste timmarna innan mig. Fett kul hade jag ju iallafall och jag har faktiskt inga problem med ingen tog min festival-oskuld. Dock ledde ju detta till att jag är fett sugen på sex nu istället.

Någon sugen?

Please don't stop the writing writing writing

Tjenis Penis som man  brukar säga.
Jag vet att jag själv hatar när folk skriver att "jag är så dålig på att blogga" eller "jag skriver inget roligt i bloggen längre" -gör nåt åt det då jävla idiot?, är det första jag tänker när jag läser andras bloggar med dessa klagomål i.

Nu är jag i den där sitsen själv så jag tänkte att jag skulle göra nånting åt det. Eller ja, dock är det här inte mina verk och sådär men jag tänkte vilseleda er till en annan fet blogg  faktiskt.
Som ni alla (eller iallafall dom flesta) hört talas om: Irländaren. Ni vet han som lurade skiten ur mig att han kom från Irland så jag fick prata engelska en hel natt fast han egentligen helt enkelt kunde fucking svenska. Aja, men jag är glad ändå.

Överlycklig var jag iallafall nu när jag kommit hem från Peace and Love och alla dessa inlägg jag hade att läsa som han plinkat ihop medans jag var borta.

Take it or leave it. Här har ni honom: Irländaren.
Tänkte nästan skriva "honom ska jag gifta mig med en dag", men sen ångrade jag mig för att han antagligen läser och sen skrev jag det ändå. Vafan. Så många jag ska gifta mig med så får nog det gå fort. Eller.. man kan ju ha många män.

Jaja. Vill ni läsa en vettig blogg så har ni den där.


Take me or leave me, but i'm not going to leave this life

Fett det här med Peace and Love.
Nu har jag vart där. För det första var det FÖR skönt att komma hem och tvätta sig, äta mat ur ett kylskåp, sova i en säng och gå på en riktig toalett. För det andra längtade man tillbaks så fort man hade sovit ut, ätit upp sig, duschat och gått på toan.
Fast det där jävla bastu-tältet skulle jag kunna hoppa över. Mer öl att dricka hade inte varit fel heller.

Men slutsats: Artisterna var sjukt jävla bra dom flesta och jag skulle lungt kunna offra mig för att vara där nån mer gång.

Fett nice.
Och nu äre sol hela tiden så vad ska man göra. Ja, inte skriva blogg hela tiden iallafall. Typ dricka öl skulle ju inte sitta helt fel faktiskt.
Helt sjukt att jag är sugen på öl efter denna vecka.

Det finns en gata där alla kan mitt namn Jag ramlar dåliga gatan fram Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt Och jag föll för nån på en fest nånstans Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Hörrni motherfuckers, lever ni? Jag vetefan om jag lever alltså.
Jag funderar starkt på om världen inte har hoppat över en eller två dar för det här med att det är söndag idag kan ju fan inte vara rätt. Vart tog fredagen och speciellt lördagen vägen?

Allt började med en midsommar.
Släkten sprang in hos oss och började shotta på direkten. Grillningen var i full gång och alla väntade strakt på den årliga brännbollsmatchen. Svikare som jag är klarar man inte av att sitta och titta på när alla shottar och blir mer och mer pratglada och leéndena blir större och större. Så jag ger mig av innåt skogen där det är stort party på g och lämnar min alkoholintagande släkt sitta kvar vid midsommarstången.
Är vid stället som ska ha party vid fyra på dagen och draget har inte kommit igång än. Så vi tog en öl. Sen rullade allt på och påsen med öl blev bara lättare och lättare. Folk kommer och folk går och jag tror inte riktigt nån visste vad vi gjorde egentligen. Kvällen är suddig och en av sakerna jag faktiskt kommer ihåg var när Lilltallen, jag och en pojke sitter i köket på en madrass på golvet, och Lilltallen säger bara "jag har ALDRIG sett dig såhär full!" typ tio gånger i rad.
Mitt i natten nångång efter sådär tolv timmars festande går jag och Lilltallen och lägger oss i en soffa. Lilltallen somnar nästan direkt och jag funderar på vad den där killen och tjejen som ligger i samma rum egentligen håller på med, medans jag lyssnar på deras ljupt pansionerade andetag.
Somnar iallafall nångång för när jag vaknar några timmar senare är Lilltallen borta? Och jag är fan fortfarande full.
Jaha. Ser min sista öl står i fönstret och vad är bättre än en återställare sådär på morgonen, tänker jag och öppnar den och försöker leta reda på vart alla är. Hittar folk i en hög på en soffa. Tänker sätta mig  på soffan när någon skriker
"SÄTT DIG INTE DÄR!"
"Vadårå?"
"Eh, det hände en olycka där inatt"
"Va?"
"Kiss"

Trevligt. Haha..
Mannen som har festen hittar en platta öl nånstans som antagligen någon jävel var väldigt ledsen över att ha glömt. Så, vadå gör man inte? Måste ju dricka!
Jag som tillochmed var  full när jag vaknade säger inte nej och detta ledde till att dagen gick väldigt snabbt förbi och jag vet egentligen inte vad som hände. Full var jag iallafall när jag kom hem på lördagskvällen.

MEN. Det där var ju bara uppvärmingen. Två dar kvar till  Peace and Love såååååååååååååå NU KÖR VI!


Everyday seems a little longer Until now

Skulle bara säga:
Nu har jag fan mer öl än jag kan räkna till.

FREAKIN' MYCKET

Så vad ska ni göra?
Jag tänkte dricka öl.


Have a great life, bitches

Alltså.
Jag hatar mitt minne.

Jag vet verkligen inte om jag hade tagit mitt p-piller idag, eller om jag totalt glömt det. Så jag tog ett till, eller ja, kanske det enda. Eller så har jag tagit två.
Mitt minne är iallafall åt helvete och jag vet att det kanske är därför man ska andvända dom dära klisterlapparna så man ser om man tagit dagens eller inte.. Men jag har typ inte ens tagit dom i ordning så jag liksom tappade bort mig.

Skulle bara säga att jag hoppas jag inte dör iallafall. Hehe.

It's like I never seen you before

Jag hatar när  man träffar "före detta" kompisar som man inte har sett på länge.

När dom har förändrat sig så mycket, alltså inte på utsidan bara, utan på insidan. När det första dom får ur sig när man ses efter denna tid, är något man aldrig kunnat föreställa sig från denna personen.
Man hamnar i trans, får inte ur sig nånting, och kan bara tänka

VEM är du? Och Vad hände?

It's like I never seen you before.

Ibland går jag in i den Och sen kommer jag ut ur garderoben

Jag har en Walk-In-Closet. Vad har du?

Det är dock inte så kul att stå i den.

Äh fan, man lever bara 1 gång

Jaha.
Ännu en fet kväll som förgyllde mitt liv är över. Jag har rött nagellack
och
tack Pullan, för vodkan, den gjorde så jag vinglade ner i ett dike på vägen hem! Haha.

Babes.

I'm a bitch I'm a lover I'm a child I'm a mother

Jag sitter och skrattar åt mig själv när jag tänker på allt
för

det låter ungefär som att jag tycker
NAWWWWWWWWW DET ÄR SÅÅÅÅ SYND OM MIG

men ärligt.
Som jag sa. Jag tycker jag är fjollig.

"Det är inte lätt att dricka te med ett hårspänne på läppen."

Två päron hängde i ett träd, då det ena plötsligt ramlade ner. Då sa det andra päronet "moget!".

Har ni märkt hur fjollig jag blivit?
Haha. Måste fan rycka upp mig. Pratade med Pb igår om allt och ärligt talat mådde jag bättre efter det. Fett najs.

Nu är det sånna här dagar nu när man tänker på dom mest sjuka saker. Som om man skulle kunna bli hög om man stoppa te-blad i näsan eller om man blir full om man dricker asmycket mjölk.
Det är också sånna här dagar jag skulle kunna ställa mig på altanen och röka när mina föräldrar är hemma och inte tänka på vad jag gör eller sånna dagar som jag skulle kunna sno tio öl av min pappa och tro att han inte skulle märka nåt.
Ungefär så mycket saker har jag i mitt huvud. Det är då livet är farligt.

Längtar mer och mer till dan då jag sitter i bilen till Peace and Love. Veta att jag får vara iväg från allt ett tag. Men! Sen.. kommer jag på att fan. Många av mina problem kommer befinna sig där också.
Men ändå ska det bli fett skönt. Inget "illa" menat(eller?) men att lämna detta huset jag bor i SKA FAN BLI UNDERBART.

Har jag sagt att min mamma har typ sagt två ord till mig på ungefär 24 timmar?
Nä. Precis.

ÄH FAN nu ska jag rycka upp mig OCH mina vänner. Verkar som alla håller på att gräva ner sig.

Säger bara: PEACE AND LOVE

Love is a strong word. Forever is a strong word. But you never get forever without love.

Tänker bara på när jag träffade Karlsson efter hon hade vart borta i sex veckor förra sommaren. Har aldrig i hela mitt liv saknat någon so fucking much. Det är enda gången i mitt liv jag har gråtit av glädje, när jag träffade henne efter det. Helt sjukt. Sex veckor låter inte mycket. Men det är för mycket. Äkta glädjetårar från båda håll kan jag säga. Måste sett fett löljigt ut men känslan då som jag hade när jag kramade henne och visste att hon var tillbaka i min närhet var helt underbar fan. Får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Crybaby, eller hur var det?
Vet inte hur fan jag ska palla när hon flyttar. En röst på telefonen kommer aldrig vara lika bra som in real life, det vet vi alla.


Saknar Karlsson så freakin' mycket.
Need ya.


I can't play on broken strings I can't feel anything.

Somewhere over the rainbow

En vacker dag alltså.


Freakin' shit

Så jävla förbannad så jag inte ens kan förklara med ord på ett jävla äckel.

Fett besviken på en annan person.

Så jävla äcklig dag. Vill fan bara slå till nån.
Ska leka med Lilltallen sen, iaf nåt som är värt<3

We all have to break free

Alltså. Det bästa man måste kunna göra när man är besatt av sin vikt måste ju vara att sluta väga sig.

Jag var fett besatt av min vikt för några år sen. Hade asdåligt självförtroende för att "ÅNEJ, ett kilo mer idag!", tittade mig själv i spegeln och det såg verkligen ut som jag hade fått tjockare kinder, ni vet. "Åhfan, ett kilo mindre. Guld.", tittade mig i spegeln och det såg verkligen ut som jag var liiite smalare. En dag tog jag mig i kragen, sa: "aldrig mer vågen". Fett svårt i början att inte veta vad man väger och inte veta om man ska känna sig snygg eller ful.
Det här är helt sjukt egentligen.
Men som sagt, jag tog mig i kragen. Och hur mycket bättre mår man inte när man inte behöver bry sig? När man kan titta sig i spegeln och inte se alla kilona som vågen visade utan bara se sig själv. Snygg som få.

Vafan ska man göra. Det är såhär man ser ut. Be proud.

Även fast det låter konstigt, så var det att radera vågen ur mitt liv, det bästa jag kunde göra för mig själv.
Trivs man med sig själv, trivs andra med dig.

Nu förstår jag inte ens hur jag inte kunde vara nöjd med mig själv.
So. Baby, be proud.


‘Cause we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars

Jag gillar hur jag kan peppra bloggen med inlägg ibland och ha semester-veckor varje vecka utan pepprar-dagarna.
Men

jag har ett problem
väldigt jobbigt problem
som jag skulle kunna skriva om  om inte min dator var så seg så man ser bokstäverna man skriver tio sekunder efter man skrivit dom.


eller jag har mer en fråga
Varför ens ha mens, när man kan skippa den och mår till och med bättre när man INTE har den?

Nä, ingen som kunde besvara den. Inte jag heller. Man får ju fan självmordstankar när man har mens. Varför är man ens kvinna?

Like you care

Tjarå, nu ska jag fan gå och mosa mina föräldrar.

Herrå fuckers.

So please won’t you tell me where the road will end Got me a bottle as my only friend


I can't use it anymore It's getting dark too dark to see Feels like I'm knockin' on heaven's door

Alltså, tajta jeans och cigpaket i fickan funkar fan inte.


Like a wave the ocean just can't control


I can be your hero, baby I can kiss away the pain I will stand by you forever You can take my breath away

Idag är en såndär dag jag bara vill sitta och dricka te och lyssna på bra musik. En sån dag jag är deprimerad över att jag inte har en man som sitter här brevid mig och en sån dag jag skulle kunna börja gråta över bilder på mina vänner för att dom är så jävla bra.


jag är inte vek.

Jag är bara ensam idag

Vad deprimerad jag låter. En cig kanske? Ja.

The smokes got the club all hazy, Spotlights don't do you justice baby, Why don't you come over here?





"Fan vad torr!"

Satt och pratade med lebsex-tjejen på msn. Jag är trött. Och det här var askul. Jag är 1 och hon 2.

Och ja, mitt paint är cp så jag kan  bara skriva text med storlek 37256 typ så därför får jag måla istället. Asnajs.




Jag må vara ung och dum, men är inte den som är den som knullar runt

Jag har kommit på att jag har nog vuxit upp en aning på två vis.

1. Jag ser små tjejer framför mig på fester som har druckit vodka tills dom inte kan hålla i glaset utan att tappa det och ger inte upp att dricka förrän dom inte kan stå på benen utan sitter i ett hörn med huvudet hängandes.

Det där saknar jag verkligen inte överhuvudtaget. Dom flesta har antagligen gjort det någon gång precis som jag och nu för tiden förstår jag inte grejjen med det. Är det så himla roligt att ha ett svart hål som minne utav kvällen? Få veta att man har spytt i en soffa eller liknande och ha flera kompisar som är förbannade på en men man själv vet inte varför för man inte kommer ihåg vad man har gjort?
VA
nu vill jag bara, som massa andra antagligen ville göra med mig med, skaka om dessa ungar och skrika på dom tills dom förstår.
Men. När någon skriker på en, speciellt ens föräldrar när man hålls med sånt där, så lyssnar man inte, utan gör helt tvärt om. Dricker mera.

Jag vet hur det är, dom flesta som läser det här känner säkert igen sig och har gjort precis samma sak själva en gång i tiden. Men fan homies, det är inte okej.

2. "Strula" runt.
Man går på fest, man blir full och man går från kille till kille och strular. "Hur många hånglade du med?" Nivet. Helt jävla sjukt egentligen. Denna perioden i mitt liv känner jag också att jag inte saknar. Faktiskt. Varför dra på en fest, strula med massa killar bara för att. "Det är coolt". "Jag är populär". Strula med massa människor och sedan dan efter inte ens veta vem dom där killarna nu var..
Jag säger inte att det är fel att strula. Absolut inte. Om man kör nåt spel eller lek, typ snurra flaskan, är det såklart man är med på reglerna och det kan vara riktigt kul. Men det där med att vara fem minuter med en kille, fem minuter med en annan känns som nåt man gjorde när man var fjorton bast och inte hade nåt självförtroende. "Shit, han strulade med mig, han kanske vill nåt".
Känslor och ett fem-minuters hångel hör inte ihop.


Och. Jag är så jävla glad, över att dessa tider jag just skrivit om, kan gå och dö.


Ta av dig din truckerkeps Ta av dig din truckerkeps Ta av dig din truckerkeps Ta av dig din truckerkeps Ta av dig din truckerkeps Ta av dig din truckerkeps

Förskräckligt jävla trött.
Men

vem kan sova med 2 idioter i sin säng och 1 till i ett annat rum?

Nä. Det vet inte jag heller. Peace.

Alltmedan jorden snurrar, så tyst i vardagsrummet En fru och samma tofflor, en timme blir en månad Och nu när jorden snurrar, en folle i fotöljen Och farsan snarkar redan, en dag har blivit natt för

Nej people, livet rullar vidare.

På senaste tiden har vi:
Pantat alla pant-burkar i klassrummet. Ye? Typ bara över 300 spänn..



Jag har hittat fjortisspår på skoltoaletten. INTE helt okej. Dock hittar jag mig själv där också ibland men jag vet inte om det räknas.



Och så har jag hittat ännu en bild som jag inte har en aning om vart den kommer ifrån, vem som tagit den eller när den togs. Yeye. Alltid lika spännande.

RSS 2.0